Bespaar meer, verspil minder, eet gezonder

Wij geloven in het opeten van je restjes. Maar we snappen ook dat dat soms lastig is: geen tijd - en eigenlijk ook geen zin... Goed nieuws: met onze kant-en-klaar mixen zet je in no time een lekker maaltje op tafel, gemaakt van willekeurig welke restjes groente en fruit. Als we dat met z’n allen doen, redden we grofweg 204.000.000 kilo voedsel van verspilling. De moeite waard!Wist je dat de gemiddelde Nederlander 11,9 kilo groente en fruit per jaar weggooit? Dat kost 38 euro per persoon, per jaar. En dan is er nog de verborgen impact: die 11,9 kilo verspilde groente en fruit staat gelijk aan 9.966 liter water dat je weg laat lopen, en 15,5 liter benzine. 

=== KOKEN MET RESTJES - HOE DAN? ===
Eén van de redenen waarom mensen zoveel verspillen is omdat ze te veel kopen - en vervolgens niet weten wat ze met de restjes moeten. Want wat doe je met een restje spinazie, een gerimpelde wortel en twee sneue aardappels?

=== LET'S MAKE TASTE, NOT WASTE!===
Soephoofd helpt de huis-, tuin- en keukenconsument graag om van die sneue groenten en treurig fruit een lekker maaltje te maken. Met onze kant-en-klaar mixen bak je er in no time groentekoekjes van, of maak je een heerlijk vullende smoothie of een gezond soepje!Met Soephoofd bespaar je meer, verspil je minder en eet je gezonder - da's drie vliegen in één klap :-) Soepze! 

Diana & Sarina

PS: Op ons blog soephoofd.nl vind je meer informatie over gezond eten en voedselverspilling, inspiratie in de vorm van recepten én regelmatig een verse dosis Foodie Tips!

Legal imprint