Bespaar meer, verspil minder, eet gezonder

Wij geloven in het opeten van je restjes. Maar we snappen ook dat dat soms lastig is: geen tijd - en eigenlijk ook geen zin... Goed nieuws: met onze kant-en-klaar mixen zet je in no time een lekker maaltje op tafel, gemaakt van willekeurig welke restjes groente en fruit. Als we dat met z’n allen doen, redden we grofweg 204.000.000 kilo voedsel van verspilling. De moeite waard!
Wist je dat de gemiddelde Nederlander 11,9 kilo groente en fruit per jaar weggooit? Dat kost 38 euro per persoon, per jaar. En dan is er nog de verborgen impact: die 11,9 kilo verspilde groente en fruit staat gelijk aan 9.966 liter water dat je weg laat lopen, en 15,5 liter benzine. 

=== KOKEN MET RESTJES - HOE DAN? ===
Eén van de redenen waarom mensen zoveel verspillen is omdat ze te veel kopen - en vervolgens niet weten wat ze met de restjes moeten. Want wat doe je met een restje spinazie, een gerimpelde wortel en twee sneue aardappels? Wij helpen graag.

=== LET'S MAKE TASTE, NOT WASTE!===
Soephoofd helpt de huis-, tuin- en keukenconsument om van die sneue groenten en treurig fruit een lekker maaltje te maken. Met onze kant-en-klaar mixen, met ons blog vol no waste-recepten én met het KliekjesCollectief, een Facebookgroep waarin 400+ mensen hun tips en tricks delen. Zo bespaar je meer, verspil je minder en eet je gezonder - da's drie vliegen in één klap :-) 

=== VERKOOPPUNT ===
Wil jij SoepStarter in jouw (web)winkel verkopen, als relatiegeschenk inzetten of in een feestdagenpakket opnemen? Neem contact op met onze parter Food in Concept, via info [!at] foodinconcept.nl - zij helpen je graag verder. 

Let's make taste, not waste!

Diana & Sarina

Legal imprint