Gisteren in de krant: 4 pagina's over BlueCity- mét uw hoogsteigen Soephoofd op de cover :-) 

De reden daarvoor? 

Wij geven op het Blue Food Festival (zaterdag 29 april - save that date!) de no waste-workshop 'Maak zelf vegan bouillon van #weggooigroente' over hoe je je eigen #SoepStarter maakt. Niet in gedroogde vorm, maar in gepekelde vorm. 

Blue Food Festival

Een middag vol kook- en eetplezier! Rotterdamse toppers starten om 13:30 met kookworkshops op het ritme van de beats van de DJ. Samen maken we onder andere soep van geredde groenten, tosti's van gered brood en sambal van geredde pepers. Daarna gaan we aan tafel!

Blue Food Festival is een feest voor iedereen, een dag waarop we samen verspild voedsel weer waarde geven. Leer hoe je op allerlei manieren zélf minder afval creëert. Snuffel langs de stands van de ondernemersmarkt vol bijzondere initiatieven die werken aan het tegengaan van voedselverspilling, wandel mee met de gezinstour door het oude zwembad, hak groenten op de maat van de muziek, dans op de tonen van lokale DJ's en artiesten, geniet van een heerlijke lunch, drink een biertje dat is gebrouwen van oud brood door VET & LAZY...... Mis het niet! Samen gaan we voor een wereld zonder voedselverspilling!

Gratis Workshop 'Maak zelf bouillon' VEGAN

VAN BLOKJE VOL E-NUMMERS NAAR BOUILLON VOL GROENTE?

Leer hoe je je zelf vegan bouillon maakt, in pasta-vorm, van groenten die je anders weg zou gooien, en je hoeft nooit meer zo'n kant-en-klaar houdbaar bouillonblokje te gebruiken. Bespaar meer, verspil minder en eet gezonder!

WORKSHOP TIJDEN

De workshop 'Maak zelf Bouillon VEGAN' duurt een half uur. Tussen 13:00 uur en 16:00 uur is er elk uur een workshop, en wel om:

13:30 uur 14:30 uur 15:30 uur

 Enne: gratis entree. Had ik dat al gezegd?