De reststroom van de consument sluiten - dat is het doel van Soephoofd. Dankzij de samenwerking met Dille & Kamille is het aantal consumenten dat we met onze #nowaste producten bereiken enorm gegroeid.

Met 30 winkels in Nederland en België en een webwinkel die wereldwijd levert, kan vrijwel iedereen onze kant-en-klaar mixen kopen en zo zijn persoonlijke voedselverspilling verminderen.

Drie tweetalige SoepStarters

Dille & Kamille werkt samen met Soephoofd tegen voedselverspilling

SoepStarter is een mix van groenten, kruiden en specerijen waarmee je een restje groenten uit eigen koelkast binnen 15 minuten omzet in #weggooigroentesoep - vrij van gistextract en palmolie en vegan friendly.

Speciaal voor Dille & Kamille ontwikkelde Soephoofd een tweetalige verpakking die qua uitstraling op Dille & Kamille aansluit.

Samenwerking met Dille & Kamille: dagelijks duurzaam

Dille & Kamille wil het dagelijkse leven plezieriger en mooier maken. Vertrekpunt daarbij is het principe van natuurlijke eenvoud - dat sluit perfect aan bij Soephoofd. Duurzaam leven is niet ingewikkeld; daarmee kun je in eigen huis, of zelfs: in eigen koelkast, beginnen.

SoepStarter is per 1 september 2018 beschikbaar bij Dille & Kamille in de smaken Frans, Indiaas en Arabisch, kost €4,95 per potje (goed voor vier keer een liter #weggooigroentesoep) en wordt desgewenst per fietskoerier thuisbezorgd.

 >> bekijk SoepStarter bij Dille & Kamille

OVER SOEPHOOFD

Soephoofd helpt de huis-, tuin- en keukenconsument om van sneue groenten en treurig fruit een lekker maaltje te maken. Met Soephoofd’s kant-en-klaarmixen bespaar je meer, verspil je minder en eet je gezonder. Dankzij de samenwerking met Dille & Kamille is SoepStarter vanaf heden in het hele land verkrijgbaar.