Goed nieuws: het Rotterdamse Food in Concept en Soephoofd werken samen! Vanaf september 2019 neemt Food in Concept zowel de productie als de sales en distributie van SoepStarter over. 

Wil jij SoepStarter in jouw (web)winkel verkopen, als relatiegeschenk inzetten of in een feestdagenpakket opnemen? Neem contact op met onze parter Food in Concept, via info@foodinconcept.nl - zij helpen je graag verder. 

Waarom?

Het team van Food in Concept is veel beter in het produceren van eerlijke producten (dat doen ze al járen voor hun label Pineut) dan wij. Beter ook in klantcontact. Ze hebben bovendien een geweldig netwerk van mooie (web)winkels en platforms - belangrijk, omdat Soephoofd graag bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht komt.

Rotterdamse coalitie

Foodmakers in Rotterdam werken steeds meer samen. Soephoofd is daarom trots lid van Flowers & Sours. Ook deze partnership met Food in Concept is een mooie stap naar een #nowaste toekomst!

Over Food in Concept

food in concept partner soephoofd

Dit zijn Marlies en Femke, de founders van Food in Concept. Hun missie? Iedereen te laten ontdekken dat zelf dingen maken lekker, makkelijk en vooral leuk is! Belangrijk ook: de productie en een deel van de logistiek wordt uitgevoerd op sociale werkplaatsen in de omgeving van Rotterdam. 

SoepStarter verkopen in jouw (web)winkel?

Daar zijn we heel blij mee! Samen kunnen we nog meer mensen helpen minder te verspillen. Wil jij dus SoepStarter in jouw (web)winkel verkopen, als relatiegeschenk inzetten of in een feestdagenpakket opnemen? 

>> neem contact op met Food in Concept, via info@foodinconcept.nl 

zij helpen je graag verder. 

Let's make taste, not waste!