De gemiddelde Nederlander gooit grofweg vier kilozakken aardappels per jaar weg. Dat komt neer op 70 miljoen kilo aardappels voor heel Nederland - terwijl uitgelopen piepers, ook voorbij de houdbaarheidsdatum, het fantastisch doen in een stamppotje! 

Met StamppotStarter, verkrijgbaar in drie verrassend lekkere kruidenmixen, maak je binnen 20 minuten vier borden stamppot van aardappels die je anders weg zou gooien. Geen gedoe, lekker gezond en nog goed voor je karma ook. Perfect voor die doordeweekse geen-zin-om-te-kokendagen.

Duurzaam cadeautje

Ook leuk als cadeautje voor een milieubewuste millennial, kind dat net op kamers gaat of drukbezette zestiger die per ongeluk veel te veel voedsel verspilt. Want of je nu een foodwaste warrior bent of juist vooral niet teveel na wil denken: stamppot is altijd lekker.

Lekker makkelijk, altijd op voorraad

Aan StamppotStarter, een mix van kruiden, specerijen en gedroogde groenten hoef je alleen water, (vegan) melk en zo’n 600 gram piepers  toe te voegen. Je bewaart het in je voorraadkast en gebruikt het zodra je weer een overschotje (zoete) aardappels hebt. 

StamppotStarter is verkrijgbaar in Franse, Hollandse en Spaanse variant, vegan friendly, vrij van e-nummers, palmolie en toegevoegde suiker. 

Make taste, not waste! Verkrijgbaar voor €3,95 via o.a. soephoofd.nl.